Ga naar de inhoud

Vloeradvies

U wilt een nieuwe vloer en ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn vele verschillende soorten vloeren en vervolgens verschillende typen/ kleuren/ patronen enzovoort. Het is fijn dat er zoveel keuze is, maar maakt het ook moeilijk. Waar moet u uw keuze op baseren? Ik geef u graag vrijblijvend vloeradvies.

De keuze is afhankelijk van een aantal factoren als de ruimte, het gebruik en uiteraard het budget. Ik kom bij u thuis en neem stalen mee, zodat u de vloer kunt zien en voelen en tot een goede keuze kunt komen. Vervolgens help ik u met de praktische zaken als, indien nodig, vloer egaliseren, het leveren en leggen van de vloer.

Bij het advies gaan we uit van (kwaliteits)vloeren. Ik werk met diverse merken en daardoor is er een uitgebreide keuze. Het betreft onder andere:

Hoe werkt het vloeradvies?

Wij maken een afspraak en tijdens de afspraak bekijken we de ruimte of plattegrond, de vloerstalen en bespreken wij uw wensen. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende offerte die aansluit met wat wij besproken hebben. De offerte is inclusief het leggen van de vloer.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Mooi stoffering voor uw vloer totaaladvies